Опис послуги

Код
03-07
Назва
Узгодження ескізного проєкту або схеми розміщення сезонного відкритого майданчика для харчування
Строк надання
30
Платність послуги
безоплатно
Інформаційна картка

Територіальність

Центр надання адміністративних послуг по Вознесенівському району м. Запоріжжя:

69005, м. Запоріжжя, б-р Центральний, 27.


Центр надання адміністративних послуг по Дніпровському району м. Запоріжжя:

69041, м. Запоріжжя, вул. Кияшка, 22.


Центр надання адміністративних послуг по Заводському району м. Запоріжжя:

69067, м. Запоріжжя, вул. Лізи Чайкіної, буд. 56.


Центр надання адміністративних послуг по Комунарському району м. Запоріжжя:

69104, м. Запоріжжя , вул. Чумаченка, 32.


Центр надання адміністративних послуг по Олександрівському району м. Запоріжжя:

69095, м. Запоріжжя, вул. Українська, 50.


Центр надання адміністративних послуг по Хортицькому району м. Запоріжжя:

69097, м. Запоріжжя, просп. Інженера Преображенського, 1.


Центр надання адміністративних послуг по Шевченківському району м. Запоріжжя:

69068, м. Запоріжжя, просп. Моторобудівників, 34.

Необхідні документи

1. Заява встановленої форми про узгодження проектних матеріалів розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування;

2. Копія документа, що підтверджує право власності або право користування на об’єкт ресторанного господарства;

3. Документи з реквізитами замовника (повне найменування юридичної особи або ПІБ фізичної особи-підприємця; код ЄДРПОУ юридичної особи або паспортні данні та РНОКПП (ІПН) фізичної особи-підприємця; місцезнаходження юридичної особи або місце проживання фізичної особи-підприємця; контактна інформація);

4. Проектні матеріали розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування, виконані архітектором, який має відповідний кваліфікаційний рівень (у 2-х примірниках), що містять:

- ситуаційний план у масштабі 1:2 000;

- схему генерального плану (прив’язки об’єкта на оновленій топографо-геодезичній основі) у масштабі 1:500;

- план благоустрою Сезонного відкритого майданчика для харчування;

- план Сезонного відкритого майданчика для харчування з технічним обладнанням у масштабі 1:100 або 1:200;

- креслення фасадів у кольорі;

- розгортку Сезонного відкритого майданчика для харчування з прив’язкою до фасаду закладу ресторанного господарства;

- кольорове тримірне зображення Сезонного відкритого майданчика для харчування (за наявності);

- схему транспортно-пішохідних зв’язків;

- текстові матеріали з обґрунтуванням розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування, благоустрою та естетичного вигляду об’єкта.

Бланки заяв та повідомлення

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА
Сервіс, що надає змогу забронювати дату та час прийому в офісі ЦНАП