Адреси ЦНАП м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів:
https://cnap.zp.gov.ua/contacts
Графік роботи:
1. Заява встановленої форми про узгодження проектних матеріалів розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування;
2. Копія документа, що підтверджує право власності або право користування на об’єкт ресторанного господарства;
3. Документи з реквізитами замовника (повне найменування юридичної особи або ПІБ фізичної особи-підприємця; код ЄДРПОУ юридичної особи або паспортні данні та РНОКПП (ІПН) фізичної особи-підприємця; місцезнаходження юридичної особи або місце проживання фізичної особи-підприємця; контактна інформація);
4. Проектні матеріали розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування, виконані архітектором, який має відповідний кваліфікаційний рівень (у 2-х примірниках), що містять:
- ситуаційний план у масштабі 1:2 000;
- схему генерального плану (прив’язки об’єкта на оновленій топографо-геодезичній основі) у масштабі 1:500;
- план благоустрою Сезонного відкритого майданчика для харчування;
- план Сезонного відкритого майданчика для харчування з технічним обладнанням у масштабі 1:100 або 1:200;
- креслення фасадів у кольорі;
- розгортку Сезонного відкритого майданчика для харчування з прив’язкою до фасаду закладу ресторанного господарства;
- кольорове тримірне зображення Сезонного відкритого майданчика для харчування (за наявності);
- схему транспортно-пішохідних зв’язків;
- текстові матеріали з обґрунтуванням розміщення Сезонного відкритого майданчика для харчування, благоустрою та естетичного вигляду об’єкта.